6 moduri de a satisface o femeie in pat - blog sensero.ro

6 moduri prin care iti poti satisface partenera in dormitor

Placerea sexuala este o calatorie, nu doar o destinatie. Daca cauti moduri noi de a iti poti satisface partenera in dormitor, atunci citeste mai departe.

Exista diferite moduri prin care cineva isi poate multumi partenera in dormitor, dincolo de a ridica sosetele murdare de pe podea si de nu mai sforai in timpul somnului.

Vorbim despre unele dintre cele mai placute lucruri pe care le puteti face unei femei si despre modalitatile prin care va puteti innebuni partena printr-un moment de sex uluitor. La urma urmei, sexul bun este un efort de echipa si necesita ambele parti sa depuna efort. Ca jumatate dintr-un cuplu, exista cateva lucruri pe care te poti concentra pentru a face sexul unul memorabil si iata doar cateva.

#1 Preludiu

Se vorbește des despre... si pe buna dreptate! Preludiul este o parte extrem de importanta a sexului, ajutand la stabilirea starii de spirit. Acesta este momentul perfect pentru a explora corpul celuilalt, in care va puteti tachina si pregati pentru evenimentul principal. Excesul de nerabdare cand vine vorba de preludiu, trecerea rapida prin el pentru a ajunge la penetrare ar putea fi tentant, dar merita sa va petreceti timp aici. Sansele ca ea sa obtina un orgasm in timpul sexului sunt mult mai mari daca ti-ai facut timp sa-i stimulezi simturile in prealabil. Fa-ti timp pentru saruturi, mangaieri si masaj senzual. Exploreaza-i incet corpul, acordand atentie reactiilor si semnalelor ei. Construirea anticiparii si a conexiunii emotionale prin preludiu poate spori excitarea si placerea.

preludiul - mod de a iti satisface partenera in dormitor

#2 Fa-i complimente

Sexul inseamna mult mai mult decat un act fizic. Cuvintele pe care le spui si felul in care o privesti pot fi la fel de puternice in dormitor.

Poate fi la fel de simplu ca sa spui ca arata frumos in acea lenjerie sexy pana la complimente pentru ceea ce face si sa-i spui cat de mult iti place. Fiecare mica afirmatie pozitiva pe care i-o oferi o va face sa se simta mai increzatoare si mai relaxata in pat. Aceasta relaxare ii va face mult mai usor sa se bucure de moment.

#3 Acorda-i atentie

Acorda o atentie deosebita raspunsurilor corpului ei. Aceasta inseamna mai mult decat sa asteptati instructiuni directe si sa o faceti. Asculta-i respiratia, fiecare geamat mic, citeste-i limbajul corpului. Aceste indicii non-verbale pot oferi informatii valoroase despre ceea ce ii place ei in acel moment, te vor ajuta sa identifici ceea ce se simte bine pentru ea si ceea ce nu functioneaza. 

moduri de a iti satisface femeia in pat - afla pe blogul sensero

#4 Exploreaza-i corpul

Corpul fiecarei femei este unic, asa ca fa-ti timp sa explorezi si sa descoperi ceea ce ii place cel mai mult. Experimenteaza cu diferite tehnici si anumite presiuni si intensitate pentru a determina ce ii aduce cea mai mare placere. Urmareste indiciile verbale si non-verbale pentru a-ti ghida actiunile.

Pentru multe femei, stimularea clitorisului este cheia pentru atingerea orgasmului. Foloseste-ti degetele, limba sau un vibrator pentru a-i stimula usor clitorisul. Experimenteaza cu diferite miscari si niveluri de presiune si sa nu iti fie teama sa ceri feedback pentru a gasi ce functioneaza cel mai bine pentru ea.

Punctul G, situat pe peretele superior al vaginului, este o alta zona care poate oferi o placere intensa. Foloseste-ti degetul mijlociu si cel aratator - cu palma in sus - intr-o miscare de “vin-o aici” pentru a explora acest loc sensibil. Inca o data, nu uita ca trebuie sa comunicati si cere feedback pentru a te asigura ca se simte confortabil si se bucura de experienta.

Jucariile senzuale, cum ar fi vibratoarele sau dildo-urile, pot adauga o un plus intalnirilor tale intime. Introdu costume sexy sau accesorii fetish pentru fantezia voastra si exploreaza cum ii poti spori placerea.

foloseste costume sexy si accesorii fetish pentru a iti satisface partenera in dormitor

#5 Fii deschis la minte

Comunicarea eficienta este fundamentul marilor experiente sexuale. Cu totii suntem diferiti si asta inseamna ca avem dorinte si nevoi diferite. Incepe-ti prin a discuta despre dorinte, limite si fantezii in mod deschis si fara judecata. Incurajeaz-o sa exprime ceea ce ii place si ceea ce ar dori sa explorati impreuna. Acest lucru pregateste scena pentru o intalnire mai intima si mai placuta. 

Fii deschis la ceea ce vrea si nu vrea. Nu stii niciodata ce ti-ar putea placea, asa ca a fi deschis la minte iti ofera cea mai buna sansa de a descoperi ceva nou care va poate face bine amandurora. Tine minte ca nu este vorba doar despre ceea ce iti place tie in dormitor si ca indeplinirea uneia dintre fanteziile ei sexuale este o modalitate excelenta de iti satisface partenera.

#6 Bucurati-va de moment

Poate iti place sau ti se pare mai putin interesant, dar momentul dupa sex in care partenera vrea sa stati imbratisati este unul care nu ar trebui neglijat.

Fa-ti timp pentru a te bucura de acele momente intime dupa sex cu partenera ta, acesta este momentul in care ar trebui sa te simti cel mai aproape de partenera ta si o poate face sa se simta pretuita si multumita. Pentru partenera ta, este important ca ea sa simta ca o vrei pentru mai mult decat pentru simplu orgasm. Este important sa te conectezi si la nivel emotional si acum este momentul potrivit.

In final...

Aminteste-ti ca placerea sexuala este o calatorie, nu doar o destinatie. Ia-ti timpul, ai rabdare si concentreaza-te pe crearea unei conexiuni care depaseste satisfactia fizica. A satisface o femeie in dormitor inseamna mult mai mult decat un simplu orgasm, inseamna a o ajuta sa se simta increzatoare, confortabila si implinita emotional. Sigur, aspectul de placere al sexului este inca (foarte) important si cu totii ne dorim sa ne simtim bine, dar aceste sfaturi ar trebui sa ajute acest sentiment sa dureze mult mai mult.