lenjerie intima in afara dormitorului - cum purtam body-ul ca tinuta de zi cu zi

Lenjerie intima in afara dormitorului: Body-uri

Lenjeria intima ca si imbracaminte exterioara continua sa fie una dintre cele mai populare tendinte. Cum purtam un body din dantela sau satin cu tinuta de zi cu zi, vedem aici.

Ok, haide-ti sa fim realisti – cine nu a vazut lenjerie intima purtata intr-o tinuta de seara sau de zi facand furori pe Instagram si nu numai? Intr-adevar, lenjeria intima ca si imbracamintea exterioara continua sa fie una dintre cele mai tari tendinte.

Un body din dantela este o piesa de lenjerie atemporala si, cu stilul potrivit, poate fi transformat intr-o tinuta indrazneata. Inainte de a incepe sa-ti stilizezi tinuta, alege un body cu care te simti confortabil. Apoi ia in considerare elementele cu care sa stratifici body-ul din dantela, alegand mai intai topul dupa care pantalonii. Aminteste ca totusi cheia pentru a purta un body sexy din dantela in afara dormitorului este increderea!

In magazinul Sensero Lingerie Store vei gasi modelele sic si provocatoare care merita sa fie vazute. Avem aproape tot ce ai nevoie pentru a realiza acest look si a iesi in evidenta prin tinuta ta indrazneata cand socializezi cu prietenii la noul restaurant sau club din oras.

body sexy din dantela in tinuta de zi cu zi

Body-ul: Sexy de la zi la noapte

Body-urile tale sexy nu sunt doar pentru a-ti condimenta dormitorul. De la modele din dantela si plasa neagra pana la body-uri cu decolteu adanc in V, iata cum lenjeria ta inima poate fi, de asemenea, parte din tinuta de zi cu zi.

De ce iubim atat de mult aceste body-uri? Ce nu e de iubit, sincer? Acestea va imbratiseaza si va arata formele in splendoarea lor, sunt super confortabile si nu se strang in jurul taliei pentru un aspect elegant atunci cand sunt purtate ca imbracaminte exterioara. Body-urile sunt, de asemenea, foarte usor de ales, deoarece vin in marimi ajustabile S/M sau L/XL si au adesea bretele reglabile, astfel incat sa se potriveasca usor cu o gama larga indiferent de tipul de corp.

Body-ul integrat in tinuta de zi cu zi este o tendinta foarte populara in acest moment si care va ramane pentru sezoanele urmatoare. Aceasta piesa de lenjerie sexy s-a transformat intr-un articol de baza in garderoba noastra (si pe buna dreptate) pentru ca le poti purta pe tot parcursul anului cu aproape orice. Iubim body-urile pentru versatilitatea lor - imbracati-le cu un costum de pantaloni si tocuri pentru un aspect puternic, sau modelati un body din dantela sau o bascula cu blugi si o jacheta de piele pentru un look super sic de zi cu zi. Optiunile de styling sunt nesfarsite!

Iti surade ideea dar eziti sa porti un body sexy din dantela in afara dormitorului? Suntem aici pentru a-ti alunga temerile, pentru a-ti oferi cateva sfaturi si pentru a-ti spune exact cum poti purta un body seducator fara a arata nepotrivit.

Body-uri cu sau fara captuseala

Alege un body cu cupe captusite daca vrei sa porti straturi minime. Lenjeria intima in general, iar body-urile nu fac exceptie, au adesea diferite niveluri de transparenta in cadrul piesei. O lenjerie body din dantela cu cupe captusite este minunat, deoarece va puteti bucura de purtarea dantelei transparente sau pure fara a te simti prea expusa.

Body-uri din dantela sau satin cu astfel de cupe sunt alegerea perfecta pentru un outfit elegant accesorizat la o pereche de pantaloni si tocuri pentru un aspect puternic. Alege un body usor elastic negru, alb sau neutru daca esti in cautarea a ceva care sa functioneze cu multe tinute diferite sau alege o culoare stralucitoare, cum ar fi rosu sau albastru, daca vrei sa iesi in evidenta.

Cea mai usoara si cea mai buna optiune este sa alegi un body din dantela care acopera deja partile sensibile pentru tine. Daca totusi body-ul pe care doresti sa il porti expune mult mai mult decat doresti poarta un sutien subtire, triunghiular. Daca body-ul tau are deja detalii sau modele din dantela, completeaza cu un sutien simplu, astfel incat outfit-ul sa nu para supraaglomerat. Cu toate acestea, daca body-ul tau este destul de simplu, atunci incearca un sutien detaliat sau cu model pentru a crea o tinuta cu atitudine.

lenjerie body din datnela cu sacou si pantaloni scurti

Poarta-le sub o jacheta sau sacou

Nimic nu este mai seducator decat o lenjerie body din dantela. Daca vrei sa porti un body din dantela afara, fara a avea senzatia ca esti expusa pre mult, poti purta cu usurinta peste el o jacheta de denim sau piele. Pentru o seara in oras acesta se poate purta perfect cu un sacou scurt sau supra-dimensionat pentru un aspect mai elegant.

Asorteaza blazerul cu culoarea body-ului din dantela pentru a forma o tinuta chic, minimalista. Purtati aceasta tinuta intr-o noapte in oras si pastrati blazerul descheiat, astfel incat sa se poata vedea detaliile lenjeriei din dantela. Alternativ, alege un blazer care contrasteaza cu culoarea body-ului tau din dantela pentru a crea o tinuta statement, un body negru cu un blazer alb fiind un exemplu bun de astfel de tinuta chic.

Lenjeria ta din dantela este atat de superba incat vrei sa o arati lumii. Asorteaza body-ul din dantela cu o jacheta din denim pentru un look distractiv si casual, de zi cu zi. O jacheta din denim usor asortata cu un body sexy din dantela inchisa sau neagra merge extrem de bine.

Arata dantela sub o camasa descheiata

Poarta o lenjerie body sub o camasa cu butoni descheiata pentru a adauga detalii tinutei tale. Alege o camasa contrastanta si un body din dantela, cum ar fi o camasa alba si un body negru. Incheie butonii de la camasa de jos in sus, si se lasa jumatatea de sus a butoanelor descheiate, astfel incat sa puteti vedea detaliile dantelei.Ascunde partea de jos de la camasa in pantaloni pentru a face aspectul mai ordonat. Un body din dantela cu o camasa descheiata pe jumatate arata cel mai bine cu blugi cu talie inalta.

Alegerea pantalonilor

Asorteaza body-ul din dantela cu pantaloni de piele pentru un look indraznet, de seara. O curea si pantaloni de piele cu talie inalta pot transforma body-ul din dantela intr-o tinuta de seara apriga pentru o iesire. Un body negru cu pantaloni negri din piele este un aspect clasic daca este accesorizat cu tocuri negre inalte.

Poarta body-ul cu blugi cu talie inalta pentru un look casual, fara efort, deoarece impiedica soldurile sa fie expuse, ceea ce se poate intampla cu usurinta in cazul pantalonilor cu talie joasa. Alege blugi subtiri, cu talie inalta, pentru un aspect putin mai ordonat, sau alege blugi boyfriend cu cateva rupturi mici pentru o tinuta mai distractiva si fara griji. Blugii de culoare deschisa cu un body din dantela alb sau crem merg deosebit de bine. In mod similar, un body intunecat se potriveste bine cu blugi de culoare inchisa.

Adauga accesoriile potrivite

Poarta o curea de exceptie cu body-ul tau pentru a crea o tinuta chic. Daca purtati pantaloni de piele cu talie inalta sau blugi la body, o curea va va ajuta sa creati o tinuta eleganta cu succes. Alege o curea cu catarama mare, contrastanta, care iese in evidenta.

Creati un aspect indraznet purtand un choker cu body-ul. Un choker negru este un accesoriu grozav de purtat cu un body negru din dantela. Incearca acest accesoriu asortat cu o jacheta din denim sau din piele pentru a crea o tinuta distractiva si casual.

In cazul body-urilor din dantela, o modalitate usoara de a evita expunerea partilor sensibile este sa porti accesorii pentru sfarcuri. Daca te simtiti confortabila sa le porti sub un body transparent din dantela depinde doar de tine. Poate fi considerat inca nepotrivit in multe circumstante, dar sunt sigur ca vei arata super trendy la un festival sau intr-o seara de club cu prietenii. Exista multe modele si optiuni, dar am sugera sa alegi ceva simplu, cum ar fi niste nipple covers negre sub un body din dantela de culoare inchisa.

Nu uita de un element important al tinutei. Alege tocuri inalte pentru a crea o tinuta cu un body din dantela. Tocurile inalte pot transforma cu adevarat o tinuta obisnuita in ceva special. Poarta tocuri inalte cu body-ul tau din dantela si fie o fusta, pantaloni de piele, fie blugi pentru a crea o tinuta speciala pentru o seara distractiva.