tendinte in 2024 - lenjeria intima influenteaza moda

Tendinte in 2024: Afla ce stiluri de lenjeria intima se poarta anul acesta

Este o linie tot mai subtire intre lenjeria intima si imbracamintea exterioara iar acest lucru s-a vazut la Saptamana de Moda de la Paris. Ce stiluri de lenjere sunt in tendinte acum, afla aici

Lenjerie crotchless: Ce este si de ce o adora toata lumea in acest moment Citeste Tendinte in 2024: Afla ce stiluri de lenjeria intima se poarta anul acesta 6 minute

In moda tendintele se schimba mereu, evolueaza de la an la an. Desi nu trebuie sa tii pasul cu fiecare dintre aceste tendinte, sa fii la curent cu ce se poarta in noul an este o idee buna mai ales ca este o oportunitate sa descoperi ca poate unele dintre ele sunt chiar in stilul tau personal.

Desi mai mult ca sigur ca oricine te admira in lenjerie intima in spatele usilor inchise sa nu ii pese daca tinuta ta este sau nu in tendite, ai fi surprinsa sa aflii ca tendintele acestui an functioneaza dincolo de dormitor. Anul acesta lenjeria nu este destinata doar pentru a fi purtata si ascunsa sub tinuta ta vestimentara si nici doar ”pentru seri speciale”.

La Saptamana Modei de la Paris din acest an multi designeri de moda au surprins pe podiumurile de prezentare prin tinute inspirate de lenjere. Unele dintre cele mai interesante prezentari au inclus lenjerie intima ca imbracaminte exterioara, sutiene la vedere sau sub topuri transparente si rochite din plasa si dantela. 

Daca te intrebi ce se poarta in acest an in materie de lenjerie intima, acest articol este destinat tie, iubitoare de lenjerie sexy si seducatoare. Luand tendintele de moment din lumea modei impreuna cu cele specifice lenjeriei de lux de la designeri de renume vom explora stilurile care merita un loc in sertarul tau de lenjerie intima. Misiunea noastra este exact aceasta: sa facem femeile sa se indragosteasca din nou de articolele intime pentru ca fiecare femeie merita sa fie frumoasa in fiecare zi. Iata care sunt tendintele anului:

#1 Sutiene ca topuri statement

Este ceva deosebit sa urmaresti prezentarile la Saptamana Modei de la Paris, cum cei mai renumiti designeri creeaza tinute magice pe care doar visam sa le purtam. Insa, cu putina creativitate si mai multa incredere in propriul stil, putem recrea tinute similare cu piese vestimentare care nu costa o avere.

Astazi este clar, este o linie subtire intre lenjeria intima si imbracamintea exterioara. Tinute inspirate de lenjerie, care sunt create pentru a fi vazute, ies din budoir si de pe podiumurile de prezentare tocmai pe covorul rosu sau in stilurile de strada.

Printre aceste stiluri, purtarea unui sutien ca top este cel mai popular si rapid adoptat in stilurile de strada. Ca este vorba de sutien bralette din dantela, sportiv, satinat sau lucios din piele, acesta este purtat ca sa fie vazut, fiind o piesa statement pentru o tinuta indrazneata. 

Sansele sunt ca tu sa ai deja in sertarul tau de lenjerie cateva astfel de seturi de lenjerie intima care abia asteapta sa fie vazute fie luand locul unui top obisnuit sau sub un blazer sau jacheta oversized. Dar daca consideri ca a purta sutienul la vedere este prea mult pentru tine, poti obtine in continuare un aspect indraznet alegind sa il porti cu un top transparent. 

#2 Body-urile transparente

Stilul hainelor transparente a fost prezent de multi ani si nu doar de cateva ori am vazut celebritati la evenimente in tinute transparente in care este expusa lenjeria intima. Aceasta tendinta a fost explorata de multi designeri celebri care au suprins la prezentarile de la Paris cu tinute transparente.

Body-ul din plasa transparenta are un moment in 2024 si spre deosebire de alte tendinte de imbracaminte transparenta, acesta se poate purta intr-un mod senzual si sofisticat in completare cu blazere oversized sau jachete din piele. Ca este complet transparent cu totul la vedere, cu broderii florale sau insertii de dantela sau satin, body-ul poate trece usor de la lenjerie intima, la o tinuta relaxanta de zi sau la una eleganta de seara.

#3 Lenjeria in culori indraznete

Daca rozul a fost peste tot anul trecut cu trendul Barbiecore, culorile stralucitoare raman o tendinta populara si in acest an. Cu accent pe materiale usor transparente de plasa si dantela florala, noua colectie Mapale propune piese jucause in culori precum portocaliu aprins, verde de jad, violet liliac si neon pink. La urma urmei, nu ar fi vara fara sa aratam putina piele iar piesele de lenjerie in culori vibrante ofera exact acea atmosfera distractiva potrivita sezonului cald. 

Cum sa porti lenjeria intima colorata intr-o tinuta de zi? Contrastul este cheia. Alege un set de lenjerie viu colorat si lasa sutienul la vedere printr-o bluza usor descheiata, fie sub un top din plasa sau transparent. Cu siguranta acel strop de culoare va adauga un element vibrant tinutei tale. Daca esti iubitoare de lenjerie body, incearca sa porti body-ul tau favorit plin de culoare cu o pereche de pantaloni largi si un blazer oversized. Contrastul dintre body-ul mulat in culori vii si hainele largi va arata extraordinar si in tendinte.set lenjerie intima vibrant colorat

#4 Lenjeria din dantela si plasa fina

Dantela a fost intotdeauna un simbol al senzualitatii si rafinamentului. Fie ca petreci o noapte intima cu partenerul, o seara in oras sau pur si simplu vrei sa te bucuri de timpul tau de relaxare, nu poti da gres niciodata cu sentimentul moale al dantelei care iti mangaie pielea.

Daca negrul este un clasic atemporal in lenjeria intima, pentru viitoarele mirese albul este un mare must. Aici la Sensero Lingerie Store introducem noua colectie de lenjerie intima pentru mirese, fiind ideala atat pentru a fi purtata in ziua cea mare cat si pentru noaptea nuntii. Gandeste-te la dantela fina, broderii complicate sau tul delicat, toate intr-un design care va surprinde si seduce. Iar luna de miere ar trebui sa fie un motiv in plus in care sa va celebrati noul statut de sot si sotie - si oare sa fie un mod mai bun daca nu in spatele usilor inchise? Impodobeste-ti corpul cu lenjerie sexy care iti evidentiaza trasaturile tale cele mai bune, dar lasa-ti partenerul sa o descopere sub un halat transparent.colectia de lenjerie intima de mireasa mapale pe sensero.ro

#5 Tinute wetlook si metalice

Tinutele din piele au fost o tendinta surpriza in Saptamana Modei de la Paris, aproape fiecare designer celebru incorporand in tinutele prezentate piese vestimentare din piele, vinil sau tesaturi metalice. Daca pantalonii scurti din piele a fost un trend imediat absorbit si s-a vazut in stilurile din strada, fustele si rochitele wetlook au fost asociate cu outfituri se seara pline de glamour si stralucire.