ghid complet pentru viitoare mirese - tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi lenjerie intima de mireasa

Tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi lenjerie intima de mireasa

Gasirea rochiei perfecte de mireasa este in centrul atentiei pe lista de cumparaturi, dar pentru a obtine aspectul de mireasa suprem fiecare detaliu conteaza.

Tendinte in 2024: Afla ce stiluri de lenjeria intima se poarta anul acesta Citeste Tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi lenjerie intima de mireasa 11 minute

Ziua nuntii tale este o sarbatoare a dragostei, a angajamentului si a inceputului unei calatorii frumoase cu partenerul tau. Gasirea rochiei perfecte de mireasa este, fara indoiala, in centrul atentiei pe lista de cumparaturi pentru multe femei care doresc sa obtina aspectul de mireasa suprem. Dar fiecare detaliu conteaza, inclusiv ceea ce porti sub rochie. De la ceremonia nuntii pana la noaptea nuntii si luna de miere, selectarea lenjeriei intime potrivite este esentiala. In acest ghid complet, iti vom prezenta tot ce trebuie sa stii astfel incat sa faci alegerile perfecte pentru lenjerie de mireasa si pentru fiecare dintre evenimentele importante de dupa nunta.

Pentru unele femei, alegerea de a purta lenjerie intima de lux sub rochia de mireasa este o modalitate de a se simti speciala si increzatoare in ziua cea mare. In schimb lenjeria pentru noaptea nuntii sau luna de miere este o oportunitate de a aduce ceva sexy si incitant in dormitor, poate chiar de a incerca ceva nou, mai indraznet. Stim ca planificarea nuntii este o misiune cu norma intreaga asa ca in acest articol consultantii nostrii specializati in lenjerie intima de dama iti vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a iti veni in ajutor in acest eveniment deosebit.

Alegerea lenjeriei intime de mireasa pas cu pas

Exista 4 tinute cheie de luat in considerare atunci cand vine vorba de alegerea lenjerie intime de mireasa:

  1. Tinuta de “pregatire” pentru ziua nuntii. Discutam aici de tinuta din dimineata nuntii, care ar trebui sa fie ceva in care poti fi fotografiata, oferind acoperire suficienta incat sa te poti simti confortabila cand iti vei vedea prietenii apropiati sau membrii ai familiei. 
  2. Lenjeria intima sub rochia de mireasa. Acestea sunt piese de lenjerie intima care vor servi ca fundatie, functionale dar in acelasi timp vei dori sa alegi materiale de calitate, luxurioase.
  3. Tinuta pentru noaptea nuntii. Daca pentru ziua nuntii atentia este concentrata pe confort, unele mirese aleg sa opteze pentru un alt set sau alt tip de lenjerie, mai seducatoare, in care sa se strecoare in noaptea nuntii.
  4. Piese de lenjerie pentru luna de miere. Da, am spus piese, pentru ca pe masura ce porniti in calatoria voastra de fericire conjugala, alegerea pieselor de lenjerie joaca un rol important in stabilirea dispozitiei pentru luna de miere.

Cand ar trebui sa incep cumparaturile pentru lenjerie de mireasa?

Aceasta nu este o decizie pe care o poti lua in ultimul moment, asa ca de indata ce ai spus „da” rochiei, ar trebui sa incepi sa te uiti la optiunile de lenjerie intima. Vei dori sa ai setul de lenjerie ales si gata pentru atunci cand ai proba finala.

Setul tau de lenjerie trebuie sa completeze stilul si potrivirea rochiei tale de mireasa. Alege lenjeria intima pentru ziua nuntii in acelasi timp cu achizitionarea rochiei pentru a te asigura ca totul functioneaza bine impreauna.

Ce ar trebui sa port cand ma pregatesc in dimineata nuntii mele?

Pregatirile pentru ziua ta speciala incep de dimineata asa ca bucura-te de fiecare moment in cel mai luxos mod posibil. Lasa-te mangaiata de la primele ore ale diminetii de cea mai fina lenjerie intima achizitionata special pentru acest moment de neuitat. Un halat de matase este piesa ideala pe care sa o porti pe toata durata pregatirilor pentru nunta, fie ca vorbim de realizarea machiajului sau coafarii parului. Alege satinul sau matasea pentru halatul tau de mireasa pe care sa il porti in dimineata nuntii in locul halatului transparent cu dantela cu care poate esti obisnuita. Cu drapajul sau moale care se intinde pe podea va arata sofisticat iti va oferi libertate de miscare si iti va oferi acoperirea necesasa pentru a arata chic in instantaneele fotografilor.

O preferinta extrem de populara in acest moment este alegerea unei sedinte foto de budoir. Este cadoul perfect pe care il poti oferi viitorul tau sot in ziua nuntii tale dar si o modalitate frumoasa si eliberatoare de a-ti spori increderea in lenjerie ta de mireasa.

Halat sexy din satin alb cu tiv din dantela Sherie

Halat Sherie - Incepe ziua nuntii tale in acest halat luxos din satin alb. Nu numai ca adauga o nota de farmec momentelor speciale precum sedintelor foto si sesiunii de machiaj, dar serveste si ca un plus util si placut pentru noptile confortabile acasa ce vor urma.

Ce fel de lenjerie ar trebui sa port sub rochia de mireasa?

Lenjeria intima pe care o alegi sa o porti sub rochia de mireasa va depinde de stilul de rochie pe care il porti. De aceea recomandarea noastra este sa iti achizitionezi lenjeria in acelasi timp cu rochia de mireasa, astfel incat sa le poti purta impreuna la probe. Cel mai probabil vei purta lenjerie de mireasa toata ziua si vei dori ca aceasta sa bifeze toate casutele. Poate mai important ca stilul, confortul este esential atunci cand alegi baza pentru tinuta din ziua nuntii.

Multe rochii au in zilele noastre suport pentru bust incorporat in structura corsajului, asa ca este posibil sa nu ai nevoie de un sutien separat - caz in care, este ocazia perfecta de a alege cei mai eleganti si mai luxosi chiloti! In caz contrar, este bine sa alegi din timp un set de lenjerie intima pe care sa il ai la indemana la fiecare proba.

Intrebarea care sta pe buzele multor viitoare mirese este daca trebuie sa opteze pentru traditionalul alb sau fildes atunci cand aleg lenjeria intima ca fundatie pentru rochia de mireasa? In mod traditional, lenjeria de nunta tinde sa fie alba sau fildes, dar asta nu inseamna ca este obligatoriu. La urma urmei aceasta este ziua ta cea mare si tu alegi cum sa o sarbatoresti. Astazi exista multe culori, tonuri si tendinte. Poti alege lenjerie cu nuante aurii sau rozul pastelat, amandoua fiind obtiuni bune.

Clasicele seturi de lenjerie din doua piese cu sutiene cu intaritura sau dantela fina sunt adesea cele mai populare printre viitoarele mirese. Daca ai optat pentru o rochie mulata, atunci purtarea unui chilot tanga impodobit cu putina dantela este cea mai buna optiune. Sunt confortabili, senzuali si evita o linie de chiloti vizibila pe care cu siguranta nu ti-o doresti.

Colectia Sensero de seturi de lenjerie intima are ceva pentru a satisface toate miresele moderne. Daca iubesti seturile de lenjerie intima cu portjartier si le consideri utile mai ales ca sustin dresurile pana la coapsa, recomandarea noastra sa eviti purtarea unuia sub rochie. Alege dresuri cu banza adeziva pentru ziua nuntii si asorteaza portjartierul cu setul de lenjerie ales pentru a completa look-ul pentru noaptea nuntii. Adesea, viitoarele mirese decid sa opteze pentru doua seturi de lenjerie: unul ca baza frumoasa pentru activitatile zilei si al doilea pentru un plus de seductie si senzualitate aspectului tau de mireasa in noaptea nuntii.

Ce stil de lenjerie ar trebui sa aleg pentru noaptea nuntii?

Cand vorbim despre noaptea nuntii, s-ar putea sa te gandesti imediat la lenjerie de mireasa. Si da, lenjeria de mireasa este perfecta pentru a incheia ziua acestui eveniment important al vietii tale. Dar, daca lenjeria alba nu este stilul tau sau daca sub rochie nu ai purtat decat chiloti minunati, acum este momentul potrivit pentru a alege ceva cu totul si cu totul special. De la ceva confortabil pentru dormit, precum niste pijamale dragute sau camasi de noapte, si pana la un set incitant de lenjerie intima din 3 piese cu portjartier, optiunile tale sunt nenumarate. Totul se rezuma la personalitatea si stilul tau personal, cat de mult vrei sa duci joaca in noaptea nuntii depinde in intregime numai de tine si el.

Cu atat de multe stiluri disponibile, cea mai sexy lenjerie este cea care te face sa te simti confortabila, increzatoare si care se potriveste ca o manusa. De aceea, ca si lenjeria pe care alegi sa o porti pe durata zilei sub rochia de mireasa, este de preferat sa alegi lenjeria pentru noaptea nuntii din timp pentru a nu avea surprize neplacute atunci cand o imbraci. Creearea unui trusou de nunta cu piese de lenjerie este o idee minunata de a construi o colectie de lenjerie intima cu piese deosebit pe care le poti purta atat in noaptea nuntii cat si in luna de miere. Alege stiluri diferite de lenjerie precum un body din dantela fina, un babydoll revelator si adauga o selectie de chiloti minunati. Include si mici accesorii precum o masca de ochi, un pulverizator pentru fete de perna pentru un somn linistit sau un puf sau o pereche de catuse pentru clipele cand te simti mai jucausa.

Halat dama maxi din voal alb cu picatele Heidi

Halat Heidi - completeaza look-ul tau din noaptea nuntii cu acest halat sexy din tul alb ce se drapeaza elegant pe curbe, oferind atat confort cat si stil.

Cele mai bune alegeri de lenjerie pentru luna de miere

Luna ta de miere este o aventura de explorare pasionala, intimitate si sarbatorire a iubirii tale, asa ca atunci cand te pregatesti sa impachetezi pentru luna de miere cu siguranta doresti sa iei cat mai multe piese de lenjerie sexy. Desi sunt rezervate in mod traditional dormitorului, multe piese de lenjerie intima sunt atat de uimitoare si de stilate incat pot servi cu usurinta ca imbracaminte exterioara pentru o noapte in oras. Unele dintre acestea, precum sutienele, pot fi utilizate ca topuri sau sub o bluza transparenta, iar o lenjerie body din dantela este o declaratie indrazneata atat pentru o iesire in oras cat si pentru o seara fierbinte cu proapatul tau sot.

In functie de locul unde planuiti sa va petreceti luna de miere, ar trebui sa iei in cosiderare poate si cateva costume de baie. Cauta stiluri cu decolteu adanc, decupaje sau imprimeuri indraznete pentru un impact maxim. Poti purta costumele de baie pentru momentele de relaxare pe plaja sau la piscina sau sub o tinuta relaxanta pentru o plimbare pe plaja.

Si daca planuiesti ca primele zile sa nu parasesti dormitorul, poti injecta putina fantezie in luna ta de miere cu costume pentru jocuri de rol care iti aprind imaginatia si condimenteaza momentele tale intime. Daca tu si partenerul tau va simtiti aventurosi, luati in considerare impachetarea unor accesorii erotice usoare de bondage pentru a adauga un strat suplimentar de erotism lunii de miere. Incepeti cu ceva usor, cum ar fi catuse din satin, sau experimentati cu legaturile la ochi, cu pene si alte jucarii pentru a spori anticiparea si placerea. Nu uita sa comunici deschis cu partenerul tau si sa stabiliti limite clare pentru a asigura o experienta sigura si placuta pentru amandoi.

Lenjerie body din dantela cu decolteu adanc Demi Mapale

Body Demi - Cu o potrivire care imbratiseaza silueta, acest body sexy din dantela florala poate trece fara probleme de la dormitor la ringul de dans (sau invers). Asorteaza-l cu jeans cu talie inalta sau o fusta pentru un look chic si indraznet. Completeaza tinuta cu un blazer sau o jacheta oversized si esti gata sa iesi in oras cu stil.

lenjerie intima de dama din dantela neagra Loretta

Set Sexy Loretta - Sutienele cu bretele nu sunt doar confortabile, ci si incredibil de elegante. Acest set delicat din dantela poate fi purtat sub un top decoltat sau o bluza transparenta pentru un aspect cochet si feminin. Daca te simti mai indrazneata asorteaza-l simplu doar cu un blazer si pantaloni pentru un look sofisticat, perfect pentru cocktailuri sau o noapte de dans cu sotul tau.

 

Corset Sexy din Dantela Neagra si Tul Bej Ravenna

Corset Ravenna - Creeaza o silueta uimitoare de clepsidra care emana incredere si senzualitate cu acest corset sexy din dantela. Asociaza-l cu pantaloni cu talie inalta sau o fusta pentru o noapte de cina si dans si ataseaza-i dresuri la jartiere pentru o noapte de neuitat in dormitor.